Burger med hakkebøf, rødbedehummus & løg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 300 g kogt rødbede
  • 250 g kikærte evt. dåse
  • 1 fed hvidløg
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 1 tsk tahin
  • 2 spsk olie
  • 0,5 stk saft af Citron økologisk
  • 0,5 stk revet skal af Citron økologisk
  • Salt
  • peber
  • 10 stk Hakkebøf forstegt, 160g, TULIP FOODSERVICE
  • 10 stk burgerbolle
  • sprød salat
  • 150 g rødløg i tynde skiver
  • 150 g groftrevet feta
  • 75 g grofthakkede oliven
  • dild

Fremgangsmetode

Findel rødbede, kikærter, hvidløg, spidskommen, tahin, olie og citron i en multihakker og smag til med salt og peber.

Steg eller varm bøfferne, til kernetemperaturen er 76 °C.

Lun og flæk bollerne.

Smør med humus og læg dem sammen med sprød salat, bøf, rødløg, feta, oliven og lidt dild.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.