Burger med bacon-mayonnaise, sprøde osteflager, gammelknas, porto bello svampe og hybenpickles
SERVERING
10 portioner
Bacon-mayonnaise
Sprøde osteflager
Hybenpickles
Steg bacontern sprøde og blend i småstykker. Pisk sammen med æggeblommer, sennep og hvidvinseddike i 1-2 minutter. Tilsæt olien i en tynd stråle under piskning til ønsket konsistens.
TIP: Tilsæt lidt vand hvis mayonnaisen er ved at skille.
Riv osten fint og fordel den i 10 cirkler på bageplader med bagepapir. Cirklerne skal passe til brødenes størrelse. Bag i ovn ved 150 °C i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Kog eddike, sukker, salt, peber og vand op. Tilsæt hyben, chili, løg og sennepspulver og lad det koge i ca. 5 minutter ved svag varme, til konsistensen er fast.
Steg burgerbøffer efter anvisning og smelt Gammel Knas herpå. Lun brødene og steg porto bello svampe. Saml burgerne og servér.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919