Burger med bacon-mayonnaise, sprøde osteflager, gammelknas, porto bello svampe og hybenpickles

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk 200 g Hakkebøf, rå, 4.8kg
  • 10 stk foccacia brød
  • 10 stk Portobello svampe
  • Gammel Knas
  • Rød salat
  • hjertesalat

Bacon-mayonnaise

  • 100 g af Bacontern, 1kg
  • 2 stk pasteuriserede æggeblommer
  • 5 g sennep
  • 5 g hvidvinseddike
  • 2,5 dl neutral olie
  • Evt. vand

Sprøde osteflager

  • 300 g vesterhavsost

Hybenpickles

  • 200 g frosne hyben
  • 0,5 stk finthakkede løg
  • 20 g vand
  • 50 g sukker
  • 50 g æbleeddike
  • 8 g Salt
  • 2 g peber
  • 2 g finthakket rød chili
  • 5 g sennepspulver

Fremgangsmetode

Bacon-mayonnaise

Steg bacontern sprøde og blend i småstykker. Pisk sammen med æggeblommer, sennep og hvidvinseddike i 1-2 minutter. Tilsæt olien i en tynd stråle under piskning til ønsket konsistens.

TIP: Tilsæt lidt vand hvis mayonnaisen er ved at skille.

Sprøde osteflager

Riv osten fint og fordel den i 10 cirkler på bageplader med bagepapir. Cirklerne skal passe til brødenes størrelse. Bag i ovn ved 150 °C i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Hybenpickles

Kog eddike, sukker, salt, peber og vand op. Tilsæt hyben, chili, løg og sennepspulver og lad det koge i ca. 5 minutter ved svag varme, til konsistensen er fast.

Saml burgeren

Steg burgerbøffer efter anvisning og smelt Gammel Knas herpå. Lun brødene og steg porto bello svampe. Saml burgerne og servér.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.