Bulgursalat

TID

20 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 pk 1/3 pk Bulgur
  • 1 pk feta
  • 400 g Beauvais Sorte Kikærter eller almindelige
  • 1 stk aubergine
  • 1 stk blomkål
  • 1 stk Sqaush
  • 6 spsk olivenolie
  • 2 stk rødløg
  • 1 bdt bredbladet persille
  • 4 spsk Beauvais Pesto Dressing

Fremgangsmetode

Rist auberginen og squash på en pande med olie, bræk små buketter af blomkålen. Skær fetaen i tern. Bland det hele sammen med bulgur,  Beauvais Sorte Kikærter, olivenolie, og Beauvais Pesto Dressing og drys med frisk finthakket bredbladet persille.

 

 

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.