Bryststeg med BBQ-rub og thai salat af gulerødder, forårsløg og avocado
SERVERING
10 portioner
Dressing
Pynt
Steg kødet efter anvisning. Skræl gulerødder og skær dem julienne. Snit forårsløg tyndt. Skyl hjertesalat grundigt. Skær avocado i tynde skiver og agurk i mundrette stykker. Rist korianderfrø på en varm pande, indtil de dufter godt af koriander. Skær chili, ingefær og citrongræs i mindre stykker og hak dem i en minihakker sammen med ristede korianderfrø og hvidløg. Bland det med soja, riseddike og limesaft. Anret salatblade, gulerødder, forårsløg, avocado og agurk på et stort fad. Skær bryststeg i skiver og læg dem over salaten. Drys med peanuts og sesamfrø. Hæld dressingen over og pynt til sidst af med koriander, mynte og thaibasilikum.
Tilføj ris eller nudler hvis du gerne vil have en mere mættende salat
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919