Bruschetta med pesto, aubergine & salamiblomst

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 aubergine
  • olivenolie
  • 10 skiver brød
  • 50 g grøn pesto
  • 250 g tomat i skiver
  • 20 skiver salami blomst TULIP FOODSERVICE
  • rucola

Fremgangsmetode

Steg aubergineskiverne sprøde i lidt olivenolie, til de er gyldne og sprøde.

Rist brødene og smør dem med pesto.

Læg aubergine, tomat og salami på brødene og pynt med rucola.

 

 

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.