Bruschetta med pesto, aubergine & salamiblomst

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 aubergine
  • olivenolie
  • 10 skiver brød
  • 50 g grøn pesto
  • 250 g tomat i skiver
  • 20 skiver salami blomst TULIP FOODSERVICE
  • rucola

Fremgangsmetode

Steg aubergineskiverne sprøde i lidt olivenolie, til de er gyldne og sprøde.

Rist brødene og smør dem med pesto.

Læg aubergine, tomat og salami på brødene og pynt med rucola.

 

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.