Bruschetta med grønkålsolie, bønner og hellefisk

TID

30 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1200 g RG Røget Hellefisk sliced 600-1000g skiveskåret
  • 100 g Stenbiderrogn rød MSC 250g
  • 10 skiver fuldkorns ciabattabrød
  • 500 g grønkål
  • 5 dl olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • 400 g fetaost
  • 2 kg blandede kogte bønner og kikærter
  • 5 dl fjerkræbouillon
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Varm bønnerne i bouillonen, smag til med salt og peber og sæt dem til side.

Fjern stilkene på grønkålen og blancher bladene i saltet vand. Vrid vandet af og blend grønkålen olie og hvidløg. Smag til med salt og peber.

Rist brødene i ovn og smør dem med grønkålsolie. Fordel hellefisken derpå og server straks med den lune bønnesalat, feta og resten af olien.

Pynt med sort stenbiderrogn.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.