Brunch-tallerken med lufttørret skinke, Chorizo brunchpølser, æg og urtesalt

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 stk Lufttørret skinke, Danish Crown Professional
  • 20 stk chorizo-brunchpølse
  • 1 kg cocktail tomat
  • 1 spsk frisk timian
  • Salt
  • olivenolie

Urtesalt

  • 1 g groft havsalt
  • 2 spsk frisk timian
  • friskkværnet peberblanding

Øvrigt

  • 10 stk æg
  • 10 skiver groft landbrød
  • 150 g oliven tapenade

Fremgangsmetode

Halvér tomaterne og læg dem i et ovnfast fad. Drys med timian og salt og dryp med olivenolie. Bag tomaterne ved 125 °C i 1½ time. Mix salt, timian og peber. Steg Chorizopølserne. Kog æggene smilende.

Rist brødene gyldne. Anret tomater sammen med lufttørret skinke, tapenade, halve æg, urtesalt, chorizo brunchpølser og brød på store tallerkener og servér. 

Tip: Hvis du har en multihakker, kan du med fordel mixe salt, timian og peber i denne. Hvis du ikke har frisk timian, kan tørret også bruges.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.