Brunch-tallerken med lufttørret skinke, Chorizo brunchpølser, æg og urtesalt
SERVERING
10 portioner
SERVERING
10 portioner
Urtesalt
Øvrigt
Halvér tomaterne og læg dem i et ovnfast fad. Drys med timian og salt og dryp med olivenolie. Bag tomaterne ved 125 °C i 1½ time. Mix salt, timian og peber. Steg Chorizopølserne. Kog æggene smilende.
Rist brødene gyldne. Anret tomater sammen med lufttørret skinke, tapenade, halve æg, urtesalt, chorizo brunchpølser og brød på store tallerkener og servér.
Tip: Hvis du har en multihakker, kan du med fordel mixe salt, timian og peber i denne. Hvis du ikke har frisk timian, kan tørret også bruges.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919