Bowl med ribbenssteg, spinatpandekager og guacamole
SERVERING
10 portioner
Spinatpandekager
Pynt
Tilbehør
Tilbered ribbensstegen efter anvisning. Lad stegen hvile og køle ned i 25 minutter og skær den i tynde skiver. Skær squash og radiser tyndt på et mandolinjern. Snit bladsellerien i tynde skiver og pak choi i mindre stykker. Blend alle ingredienserne til spinatpandekagerne til en glat pandekagedej. Smag dejen til med salt og peber.
Tilbered pandekagerne på en “non stick”-pande ved medium varme og bag dem på begge sider uden de tager farve. Fordel squash, radiser, bladselleri og pak choi i passende take away emballage eller skål. Anret yderlig med guacamole og en spinatpandekage i hver og drys med ristede sesamfrø. Servér med sød chilisauce i lille bøtte eller skål ved siden af.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919