Bowl med ribbenssteg, spinatpandekager og guacamole

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 stk ribbenssteg kogeside, u/ben, tilsat lage, ridset, Danish Crown Professional
  • 2 stk squash
  • 200 g radiser
  • 0,5 stk bladselleri
  • 4 stk mini pak choi
  • 10 spsk guacamole

Spinatpandekager

  • 120 g hvedemel
  • 70 g grahamsmel
  • 4 stk æg
  • 1 tsk Salt
  • 70 g frisk spinat
  • 3 dl mælk
  • 3 spsk olivenolie

Pynt

  • 10 g ristede sorte og hvide sesamfrø

Tilbehør

  • sød chilisauce

Fremgangsmetode

Tilberedning

Tilbered ribbensstegen efter anvisning. Lad stegen hvile og køle ned i 25 minutter og skær den i tynde skiver. Skær squash og radiser tyndt på et mandolinjern. Snit bladsellerien i tynde skiver og pak choi i mindre stykker. Blend alle ingredienserne til spinatpandekagerne til en glat pandekagedej. Smag dejen til med salt og peber. 

Tilbered pandekagerne på en “non stick”-pande ved medium varme og bag dem på begge sider uden de tager farve. Fordel squash, radiser, bladselleri og pak choi i passende take away emballage eller skål. Anret yderlig med guacamole og en spinatpandekage i hver og drys med ristede sesamfrø. Servér med sød chilisauce i lille bøtte eller skål ved siden af.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.