Bolognaise á la vegetariana

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 350 g belugalinser
  • 150 g løg i tern
  • 25 g tomatpuré koncentreret
  • 30 ml Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
  • 30 g Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g
  • 225 g revne gulerødder
  • 450 g aubergine
  • 225 g blandede svampe
  • 450 g Knorr Tomatino 4 x 3 kg
  • 1,1 liter vand
  • 20 g Knorr Økologisk Grønsagsbouillon 1 kg / 50 l
  • 30 ml Balsamico eddike
  • 20 g Salt
  • 2 g oregano
  • 5 g peber

Fremgangsmetode

En vegetarisk kødsovs, der får sin rige, “kødfulde” smag fra brunet, revet aubergine og svampe. Belugalinser er sorte, og saucen vil derfor være mørk. For en lysere sauce, så vælg f.eks. grønne linser i stedet for sorte linser. Linser har en mild nøddeagtig smag og et højt proteinindhold. Hvis du foretrækker vegetarisk fars i stedet for linser i denne opskrift, skal du blot erstatte linserne med 700 g vegetarisk fars.

Skyl linserne i vand, og lad dem dryppe af.

Riv gulerødder, svampe og aubergine groft. Steg i Mila 100% på stegeplade, eller steg i ovn ved 200 grader i 7-10 minutter afhængigt af ovnen.

Svits løgene bløde i Milda 100%, og tilsæt så tomatpuré. Brun det hele nogle minutter.

Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, ristede grøntsager, linser, Knorr Tomatino, vand, Knorr Økologisk Grøntsagsbouillon. Smag til med salt og balsamicoeddike.

Lad det simre under låg i ca. 25 minutter, fjern låget, og lad saucen koge ind til en Bolognaise. Krydr med oregano, salt og peber.

Til servering: Server Bolognaisen med friskkogt pasta, parmesan og salat

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.