BOLLER I KARRY, RIS OG FRISKE KRYDDERURTER

TID

40 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1000 g Naturli’ Formbar fars
  • 200 g Hakket Løg
  • 4 dl Struer Rasp
  • 6 stk æg
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 2 liter kylling eller grøntsags fond – du kan også bruge vand
  • 100 g smør
  • 1 dl hvedemel
  • 6 spsk gul karrypasta
  • 6 dl ris
  • 1 bdt friske krydderurter

Fremgangsmetode

Kom alle ingredienser i en røremaskine med piskeris og rør til farsen er samlet (ca. 5 min.)

Kog grøntsagsbouillon op.

Form Naturli´ Fars til boller og kog dem i bouillonen, til de er faste (ca. 10-12 min.).

Si bollerne fra bouillonen. Gem bouillonen (si den gerne, inden den bruges til sauce).

Bag en sauce op af smør, mel, karry og bouillon. Smag til med salt og peber.

Kom bollerne tilbage i saucen.

Kog ris som anvist på pakken.

Server boller i karry med ris og friske krydderurter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.