Blinis
TID
100 minutter
SERVERING
10 portioner
Grundopskrift, ca. 60 stk.
Lun mælk og creme fraiche i en gryde til det er håndlunt. Tilsæt gær, salt, honning og æggeblommer.
Sigt melet i og pisk til en glat dej.
Sæt dejen på køl og lad den trække en time.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Afbag i klaret smør på en blinispande, ca. 1 min. på hver side.
1) Anret 10 blinis med frillicesalat, karrydressing, kogte vagtelæg (koges 2 min.), rejer og sort stenbiderrogn.
2) Anret 10 blinis med frisésalat, røget laks, avocadodressing og dild.
3) Anret 10 blinis med romainesalat, røget hellefisk, creme fraiche med hakket grønkål, rød stenbiderrogn og ærteskud.
4) Anret 10 blinis med frillicesalat, snow crab, chipotlemayonnaise og sort stenbiderrogn.
5) Anret 10 blinis med frillicesalat, rød stenbiderrogn og fintsnittet rødløg.
6) Anret 10 blinis med frisésalat, sort stenbiderrogn, 38 % creme fraiche og kørvel.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400