Blinis

TID

100 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Grundopskrift, ca. 60 stk.

  • 200 g boghvedemel
  • 200 g hvedemel
  • 5 dl sødmælk
  • 2 dl Creme fraiche
  • 15 g tørgær
  • 3 stk æg
  • 1 spsk akaciehonning eller sukker
  • 1 tsk Salt
  • klaret smør til afbagning

Fremgangsmetode

Blinis

Lun mælk og creme fraiche i en gryde til det er håndlunt. Tilsæt gær, salt, honning og æggeblommer.

Sigt melet i og pisk til en glat dej.

Sæt dejen på køl og lad den trække en time.

Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.

Afbag i klaret smør på en blinispande, ca. 1 min. på hver side.

Servering

1) Anret 10 blinis med frillicesalat, karrydressing, kogte vagtelæg (koges 2 min.), rejer og sort stenbiderrogn.

2) Anret 10 blinis med frisésalat, røget laks, avocadodressing og dild.

3) Anret 10 blinis med romainesalat, røget hellefisk, creme fraiche med hakket grønkål, rød stenbiderrogn og ærteskud.

4) Anret 10 blinis med frillicesalat, snow crab, chipotlemayonnaise og sort stenbiderrogn.

5) Anret 10 blinis med frillicesalat, rød stenbiderrogn og fintsnittet rødløg.

6) Anret 10 blinis med frisésalat, sort stenbiderrogn, 38 % creme fraiche og kørvel.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.