Betteraves au vin (rødbeder i vin)

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Rødbeder

  • 30 kg Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
  • 1,5 kg rødbede små tern

Sauce

  • 200 bdt skalotteløg
  • 200 g blandede svampe
  • 20 ml Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
  • 1,3 liter vand
  • 200 ml rødvin
  • 100 ml rødbedesaft
  • 10 g Maizena Tapiokastivelse 5 kg
  • 1 stk laurbærblad
  • 10 g sukker
  • 30 g Knorr Professional Krydderurtepuré Middelhavsurter 750 g
  • 30 g hvidløg
  • 15 g Knorr Grønsagsbouillon, granulat 1,5 kg / 100 l

Fremgangsmetode

Rødbeder

Denne opskrift forvandler den franske klassiker Coq au vin til en fantastisk vegansk ret. Den herlige farve fra rødbederne samt den robuste smag passer perfekt til langsom tilberedning. Egnet til veganere.

Vend rødbederne i Milda 100%, og læg dem på en bageplade.

Tilbered dem i ovnen ved 160 °C i ca. 45 minutter.

Sauce

Brun løg og svampe i Milda 100% på en pande i ca. 10 minutter.

Tilsæt rødvin, vand og rødbedesaften. Lad det koge i 10 minutter.

Tilsæt resten af ​​sauce-ingredienserne, og bring det hele i kog.

Tilsæt de tilberedte rødbeder, og lad gryden simre i yderligere 20 minutter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.