Bagte rødbeder med vinaigrette, blå ost og hindbær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 90 kg olivenolie
  • 1 kg rødbede
  • 3 g Salt

Vinaigrette

  • 220 g olivenolie
  • 75 g finthakket rødløg
  • 100 g hindbærvineddike
  • friskkværnet peber
  • 25 g plukket dild , gerne fra fennikel
  • 125 g friske hindbær
  • flagesalt
  • 400 g Unika Høgelundgaard , i brud

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 19650 kJ

Energifordeling:

Fiber: 30.4 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 81 %

Fremgangsmetode

Skyl rødbederne grundigt og læg dem i en gastrobakke. Vend dem med olien og drys med salt. Bag dem til møre.

Vinaigrette

Bland rødløgene med olie og eddike til en vinaigrette.

Halver hindbærrene. Server rødbederne lune med vinaigrette, hindbær og ost. Drys med salt og peber og top med dild.

Bagetid

Ca. ½ time ved 180°.

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.