Bagt laks med urtedressing og kartoffelsalat
TID
60 minutter
SERVERING
12 portioner
Kartoffelsalat
Bagt laks
Creme fraiche dressing
1. Varm ovnen op til 180° varmluft.
2. Skyld kartoflerne godt og skær dem herefter i både. Vend dem i olie og salt. Bag kartoflerne i ovnen i 30 minutter, til de er lettere gyldne og sprøde. Lad dem kort afkøle, inden de vendes i ruccola.
3. Skær citronen i skriver og placer dem i et ildfastfad. Kom laksefilet ovenpå og smør hver filet med dressingen Sennep & Urter. Når der er 15 minutter tilbage af kartoflernes tilberedningstid, sættes laksen ind i ovnen.
4. Hak dild groft og rør det sammen med creme fraiche. Smag til med salt, peber og citronsaft.
5. Servér laksen med kartoffelsalat og creme fraiche dressing.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800