Baconsmør med pecorino, hvidløg og persille

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 400 kg Bacon i skiver, Tulip Professional by Danish Crown
  • 1 kg smør i stuetemperatur
  • 2 fed hvidløg
  • 5 dl persille
  • 250 g pecorino ost
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Steg baconskiverne indtil de er sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på et stykke papir og hak dem groft. Hak hvidløg og persille fint. Riv pecorino ost fint. Bland smør, persille, hvidløg, pecorino og bacon. Smag til med salt og peber. Rul baconsmørret i et stykke bagepapir og sæt på køl. Servér baconsmør i tynde skiver.

Tip:
Smager rigtig godt sammen med bagte kartofler eller en schnitzel.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.