Ingredienser
- 500 bacon i tern, TULIP FOODSERVICE
- olivenolie
- 4 fed hvidløg
- 1 stk løg
- 100 g brun farin
- 4 spsk sriracha (chili-sauce)
- 2 dl kaffe
- 2 dl æbleeddike
- 2 dl ahornsirup
- 2 dl vand
- sort peber
Fremgangsmetode
Steg bacon på en pande, til det begynder at være sprødt. Læg den stegte bacon til afdrypning på fedtsugende papir. Steg løg og hvidløg med en smule olivenolie ved svag varme, til de er bløde og klare – men uden at de tager farve.
Tilsæt bacon og de øvrige ingredienser. Lad marmeladen simre i 1 time. Rør jævnligt i blandingen, og tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt. Lad marmeladen køle i 15-20min. og servér den som den er – eller blend marmeladen, hvis du ønsker en finere konsistens.
Tags: brunch, gris
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919