Bacon-ostemuffins

SERVERING

12 stykker

Ingredienser

  • 150 bacon i tern, Danish Crown Professional
  • olie
  • 250 g mel
  • 2,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk paprika
  • 100 g revet cheddarost
  • 1 dl hakkede valnøddekerner
  • 0,5 tsk tørret timian
  • 1 spsk bacon stegefedt
  • 3 spsk olivenolie
  • 2,5 dl mælk
  • 3 æg

Fremgangsmetode

Sæt ovnen på 200 °C. Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie, til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle. Hæld stegefedtet fra i en skål. 

Gem ⅓ af de stegte bacontern til at drysse på, når muffinsene skal bages.

 Bland mel, bagepulver, paprika, ost, hakkede valnøddekerner, stegte bacontern og timian i en skål. Pisk i en anden skål baconstegefedt, olie, mælk og æg. 

Vend de to blandinger sammen. Beklæd muffinformen med papirforme og fyld dej i. Drys dejen med resten af de stegte bacontern og sæt formen i ovnen. 

Bag muffinsene i ca. 25 minutter, til de er lysebrune. 

Tag ud og afkøl.

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.