Auberginedip med tahin og persille
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 7340 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 30 %
Pensl auberginerne med olie og bag dem bløde i ovnen.
Køl auberginerne let af. Skrab kødet ud af skallen – i så store stykker som muligt. Kom auberginekødet i en sigte og lad det dryppe af i ca. 2 min. Bland yoghurt, fløde, citronsaft og de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hak auberginekødet groft og vend det i dressingen. Smag til.
Anret auberginedippen og server tomater, agurk, rødløg. Pytn med persille.
Ca. 30-40 min. ved 200° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000