Asiatisk kålsalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Dressing

  • friskkværnet peber
  • 90 g olie
  • 90 g olivenolie
  • 60 g citronsaft
  • 60 g æggeblomme
  • 100 g revet Arla® Tistrup Digekrone 48+ (30%)
  • 100 g sødmælk
  • 3 g Salt
  • 20 g sort sesamfrø
  • 40 g sød sennep
  • friskkværnet peber
  • 50 g Lurpak® smør
  • 10 g finthakket frisk ingefær
  • 5 g fintstrimlet rød chilipeber
  • 3 g Salt
  • 2 stykker appelsin , skallen strimlet og frugtkødet i fileter
  • 500 g blandet kål , fx rødkål, blomkål og savoykål
  • 100 g appelsinjuice
  • 100 g saltede eller krydrede mandel
  • 20 g sort sesamfrø

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 14350 kJ

Energifordeling:

Fiber: 24.8 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 81 %

Fremgangsmetode

Dressing

Kør æggeblommer, citronsaft og sennep i en blender. Tilsæt de 2 slags olie i en tynd stråle mens blenderen kører. Tilsæt ost og spæd med mælk til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.

Marineret kål

Høvl kål tyndt på et mandolin. Blancher appelsinskallen i letsaltet vand og dryp af. Kog juice, smør og ingefær til en lage. Afkøl og vend appelsinskal og chili i lagen. Smag til med salt og peber. Vend kålen i appelsinlagen og lad den trække nogle timer.

Servering

Vend salaten med appelsinfileter, dressing og sesamfrø. Top med mandler og server.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.