Asiatisk kålsalat
SERVERING
10 portioner
Dressing
Energiindhold for hele retten: 14350 kJ
Energifordeling:
Fiber: 24.8 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 81 %
Kør æggeblommer, citronsaft og sennep i en blender. Tilsæt de 2 slags olie i en tynd stråle mens blenderen kører. Tilsæt ost og spæd med mælk til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.
Høvl kål tyndt på et mandolin. Blancher appelsinskallen i letsaltet vand og dryp af. Kog juice, smør og ingefær til en lage. Afkøl og vend appelsinskal og chili i lagen. Smag til med salt og peber. Vend kålen i appelsinlagen og lad den trække nogle timer.
Vend salaten med appelsinfileter, dressing og sesamfrø. Top med mandler og server.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000