Asiatisk grønkålssuppe

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g hakket hvidløg
  • 300 g knoldselleri - skåret i små tern
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 100 g hakket zittauerløg
  • 10 g Lurpak® smør
  • 1200 g grøntsagsbouillon
  • 500 g kartoffel - skåret i tern
  • 5 g Salt
  • 20 g rød thai currypaste - tilpas efter behag
  • 10 g fiskesauce
  • 400 g kokosmælk
  • 300 g rød peberfrugt - skåret i tern
  • 200 g ribbede grønkålsblad - skåret i fine strimler
  • 20 g grofthakkede korianderblad
  • 20 g limesaft

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8520 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 54 %

Fremgangsmetode

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og steg dem gyldne. Tilsæt hvidløg og steg i ca. 2 min. Kom bouillon, kartofler, peberfrugt, kokosmælk, currypaste og salt i gryden. Kog suppen et par minutter. Tilsæt knoldselleri og fiskesovs og kog til kartoflerne er møre – men med bid. Rund smagen af med piskefløde.

Kom grønkålen i suppen lige inden servering, og varm den igennem 1 min. Dryp suppen med limesaft og smag til. Pynt med koriander.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.