Asiatisk grønkålssuppe
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 8520 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 54 %
Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og steg dem gyldne. Tilsæt hvidløg og steg i ca. 2 min. Kom bouillon, kartofler, peberfrugt, kokosmælk, currypaste og salt i gryden. Kog suppen et par minutter. Tilsæt knoldselleri og fiskesovs og kog til kartoflerne er møre – men med bid. Rund smagen af med piskefløde.
Kom grønkålen i suppen lige inden servering, og varm den igennem 1 min. Dryp suppen med limesaft og smag til. Pynt med koriander.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000