Muslingesuppe
SERVERING
10 portioner
Pynt
Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
Energifordeling:
Fiber: 10.2 g
Protein: 23 %
Kulhydrat: 20 %
Fedt: 57 %
Skyl og skrub muslingerne godt med en stiv børste. Kassér de muslinger, som ikke lukker sig ved et let bank mod køkkenbordet. Bring hvidvin, løg og persille i kog i en stor gryde. Tilsæt de rengjorte muslinger og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 7 min. Ryst gryden 2-3 gange under kogningen. Læg et klæde i en sigte og si kogelagen over i en skål – gem kogelagen. Kassér de muslinger, der ikke har åbnet sig.
Smelt smørret i den rengjorte gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Rør mel i og bag blandingen godt sammen. Tilsæt bouillon og flødefraiche og bring suppen i kog under omrøring. Kom ½ liter kogelage og hvidvin i og bring atter suppen i kog. Tilsæt muslinger, fennikel, salt og peber. Lad suppen koge ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. Smag til og server muslingesuppen i varme dybe tallerkener.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000