Cube-cakes med pastinak og limetopping
SERVERING
20 stk
Cube-cakes
Bagte boghvedekerner
Limetopping
Energiindhold for hele retten: 9120 kJ
Energifordeling:
Fiber: 16.3 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 41 %
Pisk æg og sukker sammen – til det er lyst og luftigt. Tilsæt det smeltede smør og rør det godt sammen. Vend hvedemel sammen med ingefær, natron og salt og rør det i dejen. Vend til sidst pastinak og kokosmel i dejen. Hæld det i en smurt form (ca. 20 x 30 cm). Bag kagen midt i ovnen. Lad kagen afkøle i formen.
Kom boghvedekerner på en bageplade og bag i ovnen.
Blend flormelis og limefrugt til en jævn konsistens. Vend limefrugtblandingen sammen med flødeost, skyr og limeskal – til en jævn blanding.
Del kagen midt over. Fordel halvdelen af limetopping og ⅓ af boghvedekernerne på bunden. Læg den anden bund ovenpå og fordel resten af limetopping på kagen. Lad kagen hvile tildækket på køl ca. 1 time – eller til dagen efter. Del kagen i ca. 20 stykker (ca. 4 x 4 cm). Drys med resten af boghvedekernerne.
Ca. 15 min. ved 175° – varmluft.
Ca. 10 min. ved 175° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000