Fremgangsmetode

Udskriv

Cube-cakes

Pisk æg og sukker sammen - til det er lyst og luftigt. Tilsæt det smeltede smør og rør det godt sammen. Vend hvedemel sammen med ingefær, natron og salt og rør det i dejen. Vend til sidst pastinak og kokosmel i dejen. Hæld det i en smurt form (ca. 20 x 30 cm). Bag kagen midt i ovnen. Lad kagen afkøle i formen.

Bagte boghvedekerner

Kom boghvedekerner på en bageplade og bag i ovnen.

Limetopping

Blend flormelis og limefrugt til en jævn konsistens. Vend limefrugtblandingen sammen med flødeost, skyr og limeskal - til en jævn blanding.
Del kagen midt over. Fordel halvdelen af limetopping og ⅓ af boghvedekernerne på bunden. Læg den anden bund ovenpå og fordel resten af limetopping på kagen. Lad kagen hvile tildækket på køl ca. 1 time - eller til dagen efter. Del kagen i ca. 20 stykker (ca. 4 x 4 cm). Drys med resten af boghvedekernerne.

Bagetid for cube-cakes

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

Bagetid for boghvedekerner

Ca. 10 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9120 kJ

Energifordeling:

Fiber: 16.3 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 41 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Cube-cakes

Bagte boghvedekerner

Limetopping

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.