Fremgangsmetode

Udskriv
Bland sukker, kakao og salt i en gryde. Tilsæt flødefraiche og rør blandingen godt sammen. Kog chokoladesaucen op under omrøring. Lad den koge ca. 5 min ved svag varme eller til den er helt blank og glat. Server til fx is, kage, knust marengs eller frugt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4250 kJ

Energifordeling:

Fiber: 8.4 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 59 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.