Chokoladesauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 75 g sukker
  • 200 g Arla Pro® Flødefraiche 30%
  • 1 g Salt
  • 35 g kakao

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4250 kJ

Energifordeling:

Fiber: 8.4 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 59 %

Fremgangsmetode

Bland sukker, kakao og salt i en gryde. Tilsæt flødefraiche og rør blandingen godt sammen. Kog chokoladesaucen op under omrøring. Lad den koge ca. 5 min ved svag varme eller til den er helt blank og glat. Server til fx is, kage, knust marengs eller frugt.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.