Afklippede fingre

TID

30 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 stk Gulerødder, revne
  • 2 stk Squash, tern
  • 2 stk rød peberfrugt
  • 300 g oksekød
  • 4 spsk olie
  • 80 g Santa Maria Mexican Fajita Spice Mix 504 g
  • 250 g revet ost
  • 0,5 stk iceberg salat
  • 300 ml Santa Maria Salsa Rio Grande
  • 300 ml Creme fraiche
  • 3 stk forårsløg

Fremgangsmetode

Sådan gør du

1.Sæt ovnen på 200 ° C.

2.Forbered alle grøntsager.

3. Varm olien i en pande, steg det hakkede kød.

4.Når det er gennemstegt, tilsæt da grøntsagerne og steg dem de er bløde.  Tilsæt såkrydderiblandingen og rør det rundt.

5.Læg derefter blandingen og revet ost i en linje midt på hver tortilla. Rul dem tæt og læg rullerne påen tallerken før du pensler med olie.

6.Bag rullerne i ca 10 minutter i ovnen til de er gyldenbrune og sprøde. Nu er de blevet til taquitos (eller afklippede fingre)

7.Del hver taquito i to og server med salat, salsa, creme fraiche og toppet med forårsløg.3 halve er nok til 1 portion.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Santa Maria

Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.