Æggemuffins i baconfrakke

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 stk bacon (Tulip Professional by Danish Crown)
  • 10 stk æg
  • 1 tsk Salt
  • Friskkværnet sort peber

Pynt

  • Fintsnittet purløg

Fremgangsmetode

  1. Læg baconskiver i 10 muffinforme, så hele formen er dækket – halvér evt. nogle af baconskiverne. 
  2. Slå et æg ud i hver af muffinformene og krydr med salt og peber. 
  3. Fold baconskiverne ind til ægget, så det danner en fold. 
  4. Bag dem midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. 
  5. Tag de færdige æggemuffins ud af formen, drys med hakket purløg og servér straks.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.