Æg-frit med spinat, bacon og salatløg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 400 stk bacon sliced, Danish Crown Professional
  • 10 stk æg
  • fritureolie
  • 1 stk salatløg
  • 4 bk frisk babyspinat
  • Saft fra 1 citron
  • olie
  • salt og peber

Panering

  • 100 g mel
  • 2 stk æg
  • 200 g rasp

Fremgangsmetode

Kog æggene smilende og rist baconen sprød i ovnen.

Panér de kogte og pillede æg i mel, æg og rasp. Steg dem sprøde i hed fritureolie og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys med salt.

Snit løg i tynde skiver og vend sammen med spinat, bacon salt og peber. Dryp med citronsaft og placer de delte sprøde æg i salaten.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.