Ingredienser
Rød grøntsagsspread
- 2 g Groft salt
- friskkværnet peber
- 120 g kogte eller bagte rødbede
- 10 g fintrevet frisk peberrod
- 75 g Arla® fresh cheese 50+ (16%)
Orange grøntsagsspread
- 2 g Groft salt
- friskkværnet peber
- 120 g kogte eller bagte Gulerod
- 75 g Arla® fresh cheese 50+ (16%)
- 20 g havtorn
Grøn grøntsagsspread
- 2 g Groft salt
- friskkværnet peber
- 75 g Arla® fresh cheese 50+ (16%)
- 15 g Dijonsennep
- 120 g dampede og afdryppede spinatblade
NÆRINGSINDHOLD
Energiindhold for hele retten: 2560 kJ
Energifordeling:
Fiber: 10.2 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 58 %
Fremgangsmetode
Rød, orange eller grøn grøntsagsspread
Fremgangsmåden er ens for alle 3 grøntsagssspreads. Kom ost, grøntsager og de øvrige ingredienser i en foodprocessor og kør ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. – eller til blandingen er glat. Smag til. Opbevar de 3 grøntsagsspreads tildækkede i køleskabet.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000