Medister hotdog med dijonnaise og rødkålssalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Hotdog

  • Inges Medister, 1kg
  • 25 g smør
  • 10 stk store pølsebrød
  • 2 dl dijonnaise

Rødkålssalat

  • 300 g hakket rødkål
  • 5 dl æbleeddike
  • 1 tsk fint Salt
  • 4 stk appelsin
  • 200 g smuldret salat ost
  • 50 g finthakkede tranebær

Pynt

  • Bredbladet persille

Fremgangsmetode

Rødkålssalat

Vend rødkål sammen med æbleeddike og stil den på køl i ca. 20 minutter. Skær skal og hinder af appelsinerne. Skær langs appelsinbådenes hinder, så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med. Vend halvdelen af appelsinfileter, ost og tranebær sammen med den marinerede rødkål og brug resten til pynt.

Hot dog

Brun medisteren i smør ved kraftig varme i ca. 3 minutter på hver side. Steg medisteren ved svag varme i yderligere ca. 8 minutter på hver side. Tag den op, skær den i 10 stykker og hold dem varme. Lun pølsebrødene og skær dem næsten igennem. Smør dem med dijonnaise, kom lidt salat i og derefter den stegte medisterpølse. Top op med mere salat og pynt med appelsinfileter, ost, tranebær og friske persilleblade.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.