Madspildsret: Bao med teriyakistegt BBQ Bryststeg, salat, chilimayo og koriander
TID
1 minutter
SERVERING
10 portioner
Teriyaki glaze
Bao og mayo
Fyld
Skær bryststeg i tern, cirka 1×1 cm. Rør ingredienserne til Teriyaki glaze sammen. Kom en anelse olie på en pande og rist tern af Bryststeg, til de begynder at være sprøde. Hæld eventuelt overskydende fedt fra. Kom glaze på panden og lad karamellisere under omrøring.
Damp baos, så de er varme og nemme at åbne. Kom lidt af chilimayonnaisen inden i hver bao og fyld derefter med spidskål, gulerødder og glaseret Bryststeg. Top med chilimayonnaise, koriander og drys med sesamfrø og sweet chili ristede løg.
Brug rester fra tidligere servering af Tender Pork®.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919