Lammegryde

TID

120 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 dl lammebov
  • 1 dl Bähncke Karry Abrikos Dressing
  • 10 stk Mellemstore kartofler
  • 10 stk gulerødder
  • 200 g tørrede abrikoser
  • 4 stk zittauerløg
  • 4 tsk spidskommen
  • 100 g KiMs Saltede Mandler
  • 1 liter Kalve eller grøntsagsfond

Fremgangsmetode

  • Lammebov skæres ud i stykker 2×2 cm og brunes af.
  • Kartofler, gulerødder og løg sauteres i en gryde. Den brunede lammebov, abrikoserne og fond koges til lammeboven er mør.
  • Retten samles. Tilføj Bähncke Karry Abrikos Dressing og drys med hakkede KiMs Saltede Mandler

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.