Tteokbokki med knasende KiMs Seoul Kimchi

TID

25 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 dl Østersauce
  • 1 dl Gochujang chilipasta eller anden chilipasta
  • 1 pk KiMs Seoul Kimchi chips

Tteobokki

  • 800 g Rismel
  • 1 fint salt
  • 650 ml varmt vand

Fremgangsmetode

  • Soya og østerssauce koges ind og smages til med Chilipasta og sesam og pyntes med KiMs Seoul Kimchi chips og forårsløg.
  • Tteokbokki ingredienserne blandes, lad hvile i 15 min. Formes herefter til lange riskager.
  • Vend riskagerne i den varme soyablanding, pynt med knuste KiMs Seoul Kimchi Chips og friske forårsløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.