Veggie Tikka Tacos

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Veggie Tikka Tacos

  • 1 stk Halloumi i stykker eller vegetarisk protein,fx Tzay, Oumph eller lignende
  • 1 stk Saften fra Lime
  • 60 g Santa Maria Tikka Masala krydderimix
  • 6 spsk Maizena eller kartoffelmel
  • 0,5 dl Olie til stegning
  • 150 g Blandet salat
  • 200 g Tomat skåret i både
  • 16 g Santa Maria Raita krydderimix
  • 4 dl Yoghurt naturel

Tortillaer dyppet i æg

  • 6 stk æg
  • 20 stk Santa Maria Hvede tortilla 6″ (12 ps á 12 stk)
  • 2 spsk Olie til stegning

Fremgangsmetode

Indiske krydderier i en helt ny indpakning. Dine smagsløg vil råbe hollybolly!

Sådan gør du

Læg proteinstykkerne i en skål, og pres limejuice over.

Bland Santa Maria Tikka Masala Spice Mix med proteinstykkerne, og lad det hvile.

Bland yoghurt med Santa Maria Raita Spice Mix.

Pisk æggene med en gaffel i en skål. Dyptortillaerne i æggeblandingen, og steg dem på begge sider i olie ved middel varme.

Læg dem derefter på et fad under aluminiumsfolie.

Bland maizena og de krydrede proteinstykker, ogsteg dem ved middel varme i rigelige mængder olie, indtil de er gennemstegte og sprøde i kanten.

Fyld tortillaerne med grøntsagerne og derefter de friskstegte tikkastykker, og afslut med raita.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Santa Maria

Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.