Mester’s udvalgte mini frikadeller med marineret kartoffelsalat og syltede agurker
SERVERING
10 portioner
SERVERING
10 portioner
Syltede agurker
Tilbehør
Pynt
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Del evt. kartoflerne i halve. Pisk grov sennep, æbleeddike rapsolie sammen og smag til med salt og peber. Vend sennepsdressingen sammen med kartoflerne. Vend til sidst salaten med masser af frisk dild og persille. Skær agurkerne i skiver, ikke alt for tynde. Giv æbleeddike, vand, sukker, fennikelfrø og peber et opkog. Tilsæt agurkeskiverne og lad dem trække i lagen indtil servering (kan med fordel laves dagen før). Tilbered frikadellerne i varmluftsovn ved 180 °C i ca. 15 minutter. Anret kartoffelsalaten i små skåle sammen med agurker, de lune frikadeller og ristet rugbrød. Pynt med skovsyre og servér.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919