Ceviche

TID

120 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2 stk Hellefiskfilet, 6.81kg
  • 7 stk lime saft og skal
  • 7 stk Citron saft og skal
  • 30 g Salt
  • 30 g sukker
  • 4 stk avocado
  • 2 stk rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 stk mango
  • 2 stk chili
  • 0,5 bdt purløg fintskåret

Fremgangsmetode

Drys rigeligt med salt og sukker på begge sider af fileterne. Læg dem i en vakuumpose, og tilsæt saft og skal fra lime og citron. Lad vakuumposen hvile et køligt sted i 1,5 time.

Skær avocado, løg, mango og chili i tern. Knus hvidløget, og hak purløgene fint. Bland ingredienserne til en salsa.

Skær fileterne i tynde skiver, og læg dem på en kold tallerken i en cirkel. Anret salsaen i midten, og servér.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.