Bacon med varme bønner med tomat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 300 spsk bacon i skiver, Danish Crown Professional
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 løg i tynde ringe
  • 3 fed hvidløg , knust
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk stødt chili
  • 800 g hakkede tomater fra dåse
  • 1 grøn chili i tynde skiver
  • 2 tsk Salt
  • 10 kviste frisk timian
  • 500 g hvide bønner kogte, skyllet og drænet

Fremgangsmetode

Steg bacon i skiver i ovn ved 205 °C på bagepapir, til det er gyldent og sprødt. Kom bacon over på fedtsugende papir.

Varm olie op i en gryde, sautér løg og hvidløg, uden at de bruner. Kom æble eddike og sukker i og lad det bruse op og glasere i et par minutter.
Kom stødt chili, hakkede tomater, grøn chili, salt, og frisk timian i. Lad det småsimre i 10 minutter uden låg.

Vend hvide bønner i tomatsaucen.

Anret den rustikke tomatsovs på et fad med sprød bacon på toppen og brød til.

Servér med groft brød

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.