Pizzatærte med valnødder, gedefriskost og honning
TID
75 minutter
SERVERING
10 Portioner
Tærtebund
Fyld
1. Mel, smør og salt blendes i en foodprocessor til en ”savsmuldslignende” konsistens.
2. Tilsæt vand ind til massen samler sig.
3. Del dejen i to og lad dejen hvile 45 minutter på køl – pak den ind i husholdningsfilm.
4. Rul dejen ud på to bradepander, beklædt med bagepapir.
5. Bag bunden i ca. 15-20 min. på 160° varmluft. Lad bunden afkøle.
6. Bland gedefriskost og creme fraiche inden det smøres på.
7. Top med hakkede valnødder, akaciehonning, salt og peber samt grofthakkede persille.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Good Food Group
Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800