Årstidens kål med alaskasej, mandler og champignon
TID
60 minutter
SERVERING
10 portioner
Mandlerne vendes med soya og bages i ovn 12 min. v/ 200°C og afkøles. Eller laves dagen i forvejen.
Fiskene overhældes med kogende bouillon og bages i en forvarmet ovn i ca. 30 min. v/ 100°C (Kernetemperatur på 55 – 65°C)
Champignon kvartes og ristes på en hed pande til de tager farve. Krydres med salt og peber.
Kålene snittes fint og vendes med finthakket chili, knust hvidløg, fintrevet parmesanost, sød sennep, champignon og mandler.
Fiskene afkøles, brækkes i mindre stykker og blandes sammen med det marinerede kål, champignon og mandler.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400