Årstidens kål med alaskasej, mandler og champignon

TID

60 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 dl alaskasej, 60-80g, MSC
  • 3 dl fjerkræbouillon
  • 500 g mandler
  • 1 dl soyasauce
  • 2 stk kål (evt savoykål og spidskål)
  • 2 stk rød chili
  • 4 fed hvidløg
  • 200 g parmesanost
  • 1,5 dl sød sennep eller ravigottesauce
  • 500 g champignon
  • 1 dl olivenolie
  • salt og hvid peber

Fremgangsmetode

Mandlerne vendes med soya og bages i ovn 12 min. v/ 200°C og afkøles. Eller laves dagen i forvejen.

Fiskene overhældes med kogende bouillon og bages i en forvarmet ovn i ca. 30 min. v/ 100°C (Kernetemperatur på 55 – 65°C)

Champignon kvartes og ristes på en hed pande til de tager farve. Krydres med salt og peber. 
Kålene snittes fint og vendes med finthakket chili, knust hvidløg, fintrevet parmesanost, sød sennep, champignon og mandler.

Fiskene afkøles, brækkes i mindre stykker og blandes sammen med det marinerede kål, champignon og mandler.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.