Bagt laks med urtedressing og kartoffelsalat

TID

60 minutter

SERVERING

12 portioner

Ingredienser

Kartoffelsalat

  • 1,5 g små kartoffel
  • 450 g ruccola
  • Lidt olivenolie
  • Salt

Bagt laks

  • 12 stk ferske laksefilet
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1,5 stk Citron
  • 12 spsk Økologisk dressing – Sennep & Urter

Creme fraiche dressing

  • 600 g creme fraiche 18 %
  • 150 g frisk dild
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1,5 stk Citron

Fremgangsmetode

1. Varm ovnen op til 180° varmluft.

2. Skyld kartoflerne godt og skær dem herefter i både. Vend dem i olie og salt. Bag kartoflerne i ovnen i 30 minutter, til de er lettere gyldne og sprøde. Lad dem kort afkøle, inden de vendes i ruccola.

3. Skær citronen i skriver og placer dem i et ildfastfad. Kom laksefilet ovenpå og smør hver filet med dressingen Sennep & Urter. Når der er 15 minutter tilbage af kartoflernes tilberedningstid, sættes laksen ind i ovnen.

4. Hak dild groft og rør det sammen med creme fraiche. Smag til med salt, peber og citronsaft. 

5. Servér laksen med kartoffelsalat og creme fraiche dressing.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.