Vaniljeis

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 700 stykker mælk
  • 1 stykker vaniljestang - kornene heraf
  • 80 g glukosesirup
  • 180 g sukker
  • 240 g æggeblomme
  • 300 g Arla Pro® Flødefraiche 30%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11920 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 49 %

Fremgangsmetode

Kog mælken op med glukosesirup og vaniljekorn og -stang. Tag gryden af varmen og lad blandingen køle lidt af.

Pisk æggeblommer og sukker til en lys og luftig “æggesnaps”. Tilsæt mælkeblandingen til “æggesnapsen” i en tynd stråle, mens der piskes. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm den op til 85° under omrøring. Hæld blandingen i en skål og lad den køle af. Rør flødefraichen i og lad ismassen blive helt kold. Lad den gerne stå på køl natten over.

Kør ismassen på en ismaskine.

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.