Lammeragout

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 600 g vand
  • 50 g Lurpak® smør
  • 4 stykker frisk timiankvist
  • 1 kg udbenet lammebov i tern (ca. 2 x 2 cm)
  • 15 g Groft salt
  • 500 g Arla Pro® Flødefraiche 30%
  • 800 g skrabede, nye kartoffel
  • 300 g forårsløg i 2 cm skrå stykker
  • 500 g fine ærter
  • 600 g majroe i både

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 20800 kJ

Energifordeling:

Fiber: 53.7 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 59 %

Fremgangsmetode

Lad smørret blive gyldent og brun kødet i ca. 1 min. Tilsæt vand, timiankviste, salt og peber og bring det i kog. Kog kødet ved svag varme og under låg i ca. 40 min.

Tilsæt kartofler og salt og kog videre under låg i ca. 10 min. Tilsæt majroer og flødefraiche og kog i yderligere ca. 10 min. Kom ærter og forårsløg i og kog lammeragouten i ca. 2 min. Tag timiankvistene op og smag til.

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.