Hel bagt knoldselleri med cremet ost og dildolie
SERVERING
10 portioner
Bagt knoldselleri
Cremet ost
Dildolie
Sprøde brødkrummer
Pynt
Energiindhold for hele retten: 7330 kJ
Energifordeling:
Fiber: 49 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 64 %
Gnid knoldsellerien ind i olie og salt – og bag den i ovnen til den er mør. Afkøl knoldsellerien helt og skær den i rustikke stykker.
Blend ost og mælk til en jævn blanding. Tilsæt citronsaft og peber. Smag til.
Lun olien i en gryde ved jævn varme – til ca. 50°. Kom olien i en blender sammen med dild og blend til en jævn blanding. Sigt olien gennem et klæde og stil den på køl.
Kom brød, olie og salt i en foodprocessor og kør det til brødkrummer. Fordel brødkrummerne på en plade med bagepapir og bag det i ovnen – til det er gyldent.
Fordel ⅔ af ostecremen på et fad og læg selleristykkerne ovenpå. Kom resten af ostecremen på sellerien og dryp med dildolien. Drys de sprøde brødkrummer i et fint lag og pynt med karse.
Ca. 1½ time ved 175° – varmluft.
Ca. 10 min. ved 175° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000