Ingredienser
- 600 dl risengrød
- 3 dl piskefløde
- 75 g flormelis
- 1 stk vaniljestang
- 75 g hakkede smuttede mandler
- 1 spsk hvid portvin
- Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
NÆRINGSINDHOLD
Energi pr- portion – 1483 KJ
Protein – 5%
Kulhydrat – 45%
Fedt – 50%
Fremgangsmetode
1
Pisk fløden til flødeskum. Bland og mas vaniljekorn sammen med flormelis. Rør risengrøden sammen med vaniljesukkeret og de hakkede mandler.
2
Vend forsigtigt flødeskummet i og smag evt. til med lidt hvid portvin. Fordel kirsebærsauce og letknuste makroner i 10 glas og fyld op med riscreme.
3
Server straks evt. pyntet med lidt ekstra kirsebærsauce på toppen.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00