Stegt rullepølse med små kartofler og perleløg i persilleolie og -puré

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1,2 bdt rullepølse TULIP FOODSERVICE (1,2-1,4 kg)
  • 2 bdt persille
  • 1 bk lille spinat 250g
  • 700 g små kartoffel
  • 200 g friske perleløg
  • 0,5 liter rapsolie
  • 150 g smør til stegning
  • merian til pynt

Fremgangsmetode

Kog kartoflerne møre i saltet vand. Tilsæt de pillede perleløg i de sidste 30 sek.

Blend spinat og halvdelen af persillen med olien som er opvarmet til 60 °C. Blend i 1 min. og hæld olien i et klæde. Den olie som er løbet igennem klædet bruges til at vende de lune kartofler og perleløg i. Den resterende puré i klædet bruges som persillepuré på tallerkenen.

Skær rullepølsen i skiver á 2-3 cm tykkelse og steg skiverne gyldne i smør på begge sider.

Anret og pynt med frisk merian.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.