Smørrebrød med hamburgerryg, kålchips, tartare-mayo & syltet squash

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

kålchips

  • 150 spsk grønkål revet i mindre stykker
  • 1 spsk olie
  • flagesalt

tartare-mayo

  • 150 g mayonnaise
  • 10 g persilleblade
  • 1 spsk kapers
  • 0,5 stk skalotteløg ca. 5g
  • Salt
  • friskkværnet peber

syltet squash

  • 150 g squash i spiraler
  • 0,5 dl eddike
  • 0,5 dl sukker
  • 0,5 dl vand
  • 0,5 tsk sorte sesamfrø
  • 10 skiver halve fuldkornsrugbrød
  • 400 g hamburgerryg i skiver, TULIP FOODSERVICE

Fremgangsmetode

Vend grønkålen i sesam og olivenolie i en skål og lad det trække 15 min. Bred grønkålen ud på en bageplade og bag det sprødt i ovnen ca. 5 min.

Findel mayonnaise i en multihakker sammen med persille, kapers og skalotteløg.

Smag til med salt og peber.

Bring eddike, sukker og vand i kog til sukkeret er opløst. Hæld lagen over squashspiralerne og lad det trække 5-10 min. Hæld lagen fra, dryp af og bland med sesam.

Placér hamburgerryggen på brødet og kom tartare-mayo ovenpå.

Pynt med syltet squash og kålchips og servér.

Tip: Særdeles velegnet til sandwich med groft brød eller rugbrød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.