Salami sandwich med grov karryhummus

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 skiver sandwichbrød
  • 40 skiver salami blomst TULIP FOODSERVICE

hummus

  • 600 g kogte kikærte
  • 1 tsk Karry
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk cayennepeber
  • 1 spsk friskpresset saft af Citron
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk tahin (sesampasta)
  • 3 spsk Creme fraiche 18%
  • 1 dl koldpresset rapsolie
  • Salt
  • kværnet peber
  • 100 g renset babyspinat
  • 165 g fintsnittet rødkål
  • koriander

Fremgangsmetode

Blend halvdelen af de kogte kikærter med karry, spidskommen, cayennepeber, citronsaft, hvidløg, tahin, creme fraiche og rapsolie til en glat konsistens. Tilsæt resten af kikærterne og blend hurtigt med pulse-funktionen til en grov konsistens – smag til med salt og peber.

Flæk 10 sandwichbrød, smør dem med hummus og fordel babyspinat derpå. Læg 4 skiver salami på hvert brød og top op med rødkål og koriander. Læg brødtoppen på og servér.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.