Kartoffelmad med ramsløgsmayonnaise og peberbacon

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g kartoffelrugbrød
  • 100 g smør
  • 700 g små nye kartofler
  • 20 skiver bacon peberkrydret, TULIP FOODSERVICE
  • 3 stk salatløg
  • 100 g vineddike
  • 75 g sukker
  • 1 stk laurbær
  • 1 tsk hel, sort peber
  • 1 stk nellike
  • 1 dl pasteuriserede æggeblomme
  • 0,5 liter rapsolie
  • 100 g ramsløg
  • 1 spsk eddike
  • Salt
  • peber
  • pynt evt. med blomster af ramsløg

Fremgangsmetode

Olien opvarmes til 60 °C og blendes med ramsløg i ca. 1 min. Sigt olien og hæng den i en sprøjtepose i nogle timer, så vandet skiller fra olien.

Pisk æggeblommer med salt og eddike. Tilsæt den grønne ramsløgsolie til mayonnaisen er tyk og lysegrøn.

Del salatløgene på midten og del dem i lameller. Sylt dem i en varm lage af sukker, eddike og krydderier. Kog kartoflerne møre.

Smør rugbrødet og anret kartofler, mayonnaise og syltede løg. Pynt f.eks. med ramsløgsblomster.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.