Frikadeller med gulerodssalat med valnødder, kokosflager, persille og tahin-creme

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 40 Pandestegte mini-frikadeller 30g, TULIP FOODSERVICE, varmes efter anvisning på emballagen

gulerodssalat

  • 12 stk Gulerod (revet)
  • 100 g valnød (hakket)
  • 1 håndfulde græskarkerner
  • 1 håndfulde bredbladet persille (finthakket)
  • 100 g kokosflager

tahin-creme

  • 4 dl yoghurt naturel
  • 6 spsk tahin
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk friskpresset saft fra Citron
  • Salt
  • peber

Fremgangsmetode

Bland alle ingredienser til gulerodssalaten sammen.

Rør yoghurten i tahinen lidt ad gangen. (Vigtigt! Gør det ikke omvendt og kom tahinen i yoghurten, for så skiller cremen). Smag cremen til med presset hvidløg, citron, salt og peber.

Servér de lune frikadeller med gulerodssalat og tahin-creme.

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.