Risalamande med masser af muligheder.
Risalamande lavet på rene råvarer uden e-numre. Kogt på dansk mælk og rørt med dansk fløde, mandler

13. november 2020
Risalamande lavet på rene råvarer uden e-numre. Kogt på dansk mælk og rørt med dansk fløde, mandler
13. november 2020
Det er nemmere at finde mandelen, end det er at finde e-numre i vores risalamande. Vi holder os nemlig strengt til de rene råvarer til denne klassiske juledessert, som kan anvendes på så mange andre måder end den traditionelle med kirsebærsauce.
Risalamanden er et hit på julebordet, så det er fristende at købe godt ind. Men der er også mange muligheder for at bruge produktet – for eksempel som variationer over den klassiske udgave ved at servere med nye saucer af for eksempel tropiske eller nordiske frugter, karamel, lakrids, frugtsirupper eller frugtsalsaer. Eller prøv med lækre sprøde toppings af nødder, knas eller bagværk. Eller hvad med friske bær eller frugtstykker?
Interesseret i at læse mere?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919