NoMince gør det nemt at lave plantebaserede kødfavoritter

Gør det nemt at lave kødfrie retter, som alle gæsterne vil elske!

11. april 2025

The Vegetarian Butcher laver sojabaserede køderstatninger, der minder meget om den ægte vare i både smag, tekstur og udseende. Nu bliver det også nemt at lave klassiske retter med hakket kød – bare plantebaseret. NoMince kommer tilbage på det danske marked i en ny, forbedret opskrift – stadig 100% vegansk.

 

The Vegetarian Butchers produkter er baseret på soja, da vi mener, at det giver den bedste smag og tekstur, hvis man vil efterligne kød uden at gå på kompromis. Næringssammensætningen på den nye opskrift minder meget om rigtig hakket oksekød, hvilket også indikerer at det er nemmere at bruge NoMince som erstatning for rigtig hakket oksekød – både i tekstur, saftighed og den gode, kødfulde smag.

NoMince er pre-cooked og kan anvendes optøet eller direkte fra frost og varmes på pande, i ovn eller direkte i sauce. Ved at det er pre-tilberedt sparer du dyrebar tid på at brune af og tilsætte smag – og det klumper ikke sammen, som meget andet planteprotein. Desuden svinder det ikke ind ved tilberedning.

NoMince er oplagt i bolognese, lasagne, wraps, burritos, pizza mm. Alle retter, hvor du normalt ville bruge hakket kød. Produktet gør det derfor nemt at servere gæsternes favoritter på de kødfrie dage uden at møde stor modstand. Mange vil slet ikke opdage forskel. Det er også muligt at skære ned på dit kødforbrug ved at bruge 50/50 af kød og NoMince.

Læs mere om hele serien af produkter fra The Vegetarian Butcher på Unilever Food Solutions hjemmeside her. Serien tæller både kyllingefavoritter, burgerbøffer, nuggets og NoMeatballs, som er oplagt i en god tomatsauce til pasta. Alt sammen plantebaseret.

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.